Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   "Ajută un om să citească"…

„Ajută un om să citească” – Maria şi Damian Hâncu sunt primii donatori

ZdG a lansat rubrica campanii – www.zdg.md/campanii , pentru a da curs apelurilor de ajutorare dar şi de oferire a donaţiilor, venite din partea cititorilor.  „Ajută un om să citească” este campania care a primit primele apeluri.

Sunt sute de solicitanţi care roagă redacţia să le facă un abonament, pentru că doresc să citească dar nu au bani. ZdG oferă abonamente sociale la preţul de 11,87 MDL lunar sau 142,44 lei anual

Maria şi Damian Hâncu, fraţii de la Orhei, care îşi fac studiile în Franţa, ne-au scris că sunt foarte interesaţi să ajute şi alţi oameni să citească ZdG, ziarul pe care îl apreciază foarte mult şi donează câte 50 euro pentru perfectarea abonamentelor unor persoane care nu au bani dar vor să citească.

„De cate ori ma gandesc ca sunt moldoveni bogati (nu zic de cei care n-au bani curati), mai ales peste hotare, din diaspora, care au ceva bani facuti onest, de ce nu ar  plati la o  suta, o mie, la 2 sau la 10 mii de familii foarte sarace din R.Moldova un abonament la ziar. Există oameni cu valori morale si durerea neamului in suflet,” ne-a scris Maria Hâncu. 
Din această sumă ZdG va abona 12 familii pentru o perioadă de 11 luni (februarie-decembrie 2010). Pentru cei care doresc să continue această campanie, detalii puteţi vedea aici: Ajuta un om sa citeasca